top of page

Anderledes waldorfsalat 

Ingredienser:
50 g mayonnaise
2 dl cremefraiche
citronsaft
sukker
1 broccolibuket
2-3 små røde æbler, gerne pigeoner
50-100 g stenfri vindruer
50-100 g valnøddekerner

Tilberedning:
Halver vindruerne og tag stenene ud, hvis de ikke er stenfri. Skær æblerne i små tern, men lad skrællen blive på. Riv broccolien på det groveste af rivejernet.
Bland mayonnaise og cremefraiche. Smag til med citronsaft og lidt sukker. Bland broccoli, æbler, vindruer og nødder i, men gem lidt til pynt. Smag evt. til med ekstra citronsaft.

Du kan selvfølgelig skifte broccoli ud med blegselleri, hvis du ønsker en traditionel waldorfsalat, men denne smagte vi første gang på Ledreborg gods, da Peter holdt kursus for os og han søde kone lavede mad.

 

Indsendt af: Lene Skovgaard

bottom of page