top of page

Nyhedsbrev nr 10

Inden længe er det påske og måske skal i hygge med familien m.m.

 

Men husk i påsken falder fristen for indberetning af vildtudbytte.

 

Du finder linket til indberetningen her

Nåh, hvad er en kvindelig jæger?

Det spørgsmål dukker ofte op i nogle sammenhæng, som ligger lidt uden for naturområdet og spørgeren denne gang for en kort stund, har taget øjnene væk fra mobiltelefonen og missende med halvt lukkede øjne gør et forsøg på at få en øjenkontakt, som dog kun er lettere overfladisk og flakkende for straks at slå ned på telefonen igen og få den genoplivet, da skærmen efter dette korte øjeblik var gået i sort.

AK – desværre

Jeg fik ikke svaret, jeg var ikke hurtig nok til at fastholde min spørger og fik den tanke, at det er nok er tiden, som gør, at svar tiderne generelt bare er super kort og vigtigheden af, at budskabet med det samme skal gøres uhyre interessant for at kunne være i en mundtlig dialog.

Jeg må stramme op og følge med - tænker jeg - og tænker også på de skønne dage, hvor jeg har siddet på jagt i korte og lange dage i herligt solskin, i storm og slud og bare ventet, lyttet og nydt hvert sekund med tanken om at jeg er heldig bare, at kunne sidde her – nyde, dufte og føle naturen, jagten og senere samværet efter jagten med gode jagtveninder.

Pia Olsen

Årets fødselsdagsskydning

afholdes den 21 april.

Hagested-Gislinge jagtforening.

Netværket TEAM TØS – hvad er det så?

Kort berettet så er det et 19 år gammelt projekt, som blev startet for at fremme kvindelige flugtskytter.

Med tiden har det udviklet sig til et netværk og som stadig holder fast i nogle traditioner, som f.eks. afholdelsen af fødselsdagsskydningen i foråret, som er en præmieskydning - for alle kategorier af skytter, og hvor alle (nye som gamle skytter)

Alle har stor chance for, både at tage en præmie med hjem, som at få en super god og hyggelig dag, hvor sammenhold og samvær med andre kvindelige jægere har fokus.

Så kom glad til denne dag.

 

Flugtskydning, hundetræning og ikke mindst FASTELAVN skydningen rundt omkring i foreningerne er i gang - tag sammen afsted og nyd det.

Tovholderne

 

Se billederne fra sidste år her

bottom of page