top of page

Elgfarsrulle på græsk

Ingredienser til 4 personer:

500 g hakket elgkød
1 dl havregryn
1 spsk kartoffelmel rørt ud i godt 1 dl mælk
1 æg
Friske eller tørrede krydderurter (f.eks basilikum, oregano og/eller rosmarin)
2 fed hvidløg 
salt og peber

Tilberedning:
Bland det hele sammen og lad det stå i køleskab en halv time, så det samler sig.

Imens laves fyldet, som består af:
6-10 soltørrede tomater (de bløde)
10-15 oliven uden sten
100 g fetaost 
Alt skåret i mindre stykker.

Farsen bredes ud på olie smurt bagepapir, så den fylder ca 30 x 30 cm. Fyldet fordeles derpå og ved hjælp af bagepapiret rulles det hele sammen og rulles over på et nyt stykke bagepapir på en bageplade eller direkte ned i et smurt ovnfast fad. Kan evt smøres med olivenolie (brug hænderne det er nemmest) det giver en pæn overflade.
Rullen bages ved 200C i 40 minutter. 

Tilbehør 
Vaskede halve kartofler smurt med olivenolie og drysset med salt, peber og dit yndlingskrydderi og bagt i ovnen sammen med rullen.
Tomatsalat, tzatziki og et godt brød

Indsendt af: Lene Skovgaard

bottom of page