top of page

Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere

Fasan i kokosmælk
Ingredienser:
Bryst fra 4 fasaner skåret i strimler
1-2 porre i tynde ringe (gem lidt til pynt)
2 løg i tynde ringe
2 røde peberfrugter i tynde strimler
4 dL kokosmælk
8 tsk grøn karry pasta
salt og peber
Tilberedning:
Bryststykkerne steges gyldne i hed olie.
Når kødet har taget farve tilsættes løg og peberfrugter, som steger et par minutter. Tilsæt nu porren og kokosmælken, og når kokosmælken småsimrer, tilsættes salt, peber og karrypasta lidt efter lidt til styrken passer dig :-)
Herefter småsimrer det hele ca 5 minutter under låg, det må ikke koge. Hvis man passer godt på, bliver fasanen ikke tør.
Server med pasta eller nudler og godt brød
Indsendt af: Fra madlavningskurset






bottom of page