Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere
Fasangryderet
Ingredienser og tilberedning:
2 fasaner
150 - 300 g bacon i små tern
2-3 store løg
Fløde
ribsgele
skimmelost
Man tager 2 fasaner og koger dem sammen med gode grøntager, gulerod løg lidt selleri hvad man nu har til en god suppe. Når fasanerne er kogt møre tager man kødet fra benene sier suppen og koger den evt. ind så det passer, skal bruges til gryderetten, dette kan med fordel gøres dagen før.
Næste dag tager man ca. 2 x 150 g bacon 2-3 store løg, skær bacon i tern og rist dem i gryden kom løgene i, de skal ikke brunes bare klares. Kom fasan kødet i som er skåret i mundrette stykker kom fløde og suppe i, så det er vådt. Det skal ikke sejle, smag til med skimmelost og ribsgele salt og peber.
Servere en hjemmelavet kartoffelmos og gele til.
Indsendt af: Pernille Buttenschøn