Fasanpostej

Tilberedning:
1 fasan brunes, 1/5 L piskefløde og 1 lille bæger creme fraiche (18%) tilsættes. Steger ca ½ time. Kødet pilles af skroget, som derefter kommes tilbage i sovsen og koger videre ½ time.

Sovsen sies, jævnes og smages til med ribsgele, roquefour, salt og peber.

250g skinkefars røres med 1 æg, 1 spsk. mel, salt, peber og mælk til en lind fars.

Læg postejen sammen: fars - fasan - sovs - fars. Derefter dækkes helt med butterdej. Pensles med æg.

Bages ca. 1 time ved 200 °C

Indsendt af: Inge Beck

Teamtoes.dk - gengivelse kun tilladt mod skriftlig tilladelse                                                   

 

Kontakt info: Teamtoes@outlook.dk                                                                                                                                                    Mobilpay: 42416400  Bank 0892 0002046574

  • google-plus-square
  • Twitter Square
  • facebook-square