top of page

Doktorens gratinerede dyreryg

Ingredienser og tilberedning:
1 dyreryg skæres fra benet og skæres i 1-2 cm tykke skiver. Kød fra køllen kan også bruges
Brunes på panden med smør salt og peber.
Lægges i ovnfast fad
Rigeligt med kantareller eller evt. anden svamp brunes i smør. Mel drysses over. Der omrøres og spædes med væden fra svamp + lidt bouillon ( der er en god færdig Vildt &Kantarelfond som hedder Touch &Taste )
Til sidst tilsættes 2-3 dl fløde
Smages til med salt og peber evt. soja 
Ovenstående stuvning lægges over dyrekøddet
Evt. drysses til sidst med lidt reven ost før fadet sættes lavt i ovnen ved 225 grader i 30-40 min

 

Hertil serveres salat og evt. hasselbackkartofler

 

 

 

Indsendt af: Mogens Lyhne (sakset fra Ræveposten, Hagested-Gislinge Jagtforenings blad)

bottom of page