Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere
Helle's Andesalat
Ingredienser til 4-6 personer:
-
2 vildænder (fasan, kylling eller lignende kan også bruges)
-
Risblanding med vilde ris svarende til 2 portioner
-
50-100 gram peanuts
-
1 dl hvid lager eddike
-
2 dl god oliven olie
-
1-2 fed hvidløg
-
Icberg salat
-
Bladselleri
-
1 agurk
-
Små gulerødder
Tilberedning:
Ænderne koges møre gerne dagen før – skindet tages af og kødet findeles i passende mundrette bider J
Kog Risblanding med vilde ris og afkøl
Peanuts, hvidløg blandes med eddike og olie – stavblendes og blandes sammen med kødet og risen og står og trækker – gerne 1 -2 timer .
Umidelbart inden servering skæres et iceberg salat hoved, bladseleri, agurk, små gullerøder og det hele blandes sammen
Indsendt af: Helle Høst Madsen (fra Rystesammenaftenen 2014)