top of page

Helle's Andesalat 

Ingredienser til 4-6 personer:

  • 2 vildænder (fasan, kylling eller lignende kan også bruges)

  • Risblanding med vilde ris svarende til 2 portioner

  • 50-100 gram peanuts

  • 1 dl hvid lager eddike

  • 2 dl god oliven olie

  • 1-2 fed hvidløg

  • Icberg salat

  • Bladselleri

  • 1 agurk

  • Små gulerødder

Tilberedning:
Ænderne koges møre gerne dagen før – skindet tages af og kødet findeles i passende mundrette bider J 
Kog Risblanding med vilde ris og afkøl  
Peanuts, hvidløg blandes med eddike og olie – stavblendes og blandes sammen med kødet og risen og står og trækker – gerne 1 -2 timer .
Umidelbart inden servering skæres et iceberg salat hoved, bladseleri, agurk, små gullerøder og det hele blandes sammen      

 

 

Indsendt af: Helle Høst Madsen (fra Rystesammenaftenen 2014)

bottom of page