top of page

Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere

Mariannes ananaskonfekt
Ingredienser:
List alle indgredienser her... 1 dåse ananas ringe
100 g sukker
1 stjerneanis
evt. 2 spsk Pernod
100 g blød nougat
250 g marcipan
200 g overtrækschokolade
Tilberedning:
Saft, sukker, stjerneanis og evt pernod varmes op indtil sukkeret er opløst. Ananasringene lægges i, og det hele køler 24 timer.
1 bagerist dækkes med bagepapir og ananasringene fordeles herpå. Tør i ovnen ved 50°C i 10-12 timer. Del ringene i 4 stykker.
Smelt nougat'en og smør det på ananasstykkerne.
Rul marcipanen tyndt ud og pak ananasstykkerne ind i marcipan.
Overtræk med chokolade.
Lad konfekten tørre køligt uden træk
Indsendt af: Marianne Granzow






bottom of page