Rådyrhjerter 

Ingredienser og tilberedning:

4-6 hjerter pudses af for fedt og skæres i strimler. 2 løg og 4 stængler blegselleri skæres i tern. 250g champignon skæres i kvarte.
Løg og blegselleri svitses i lidt olie og tages op. Derefter svitses hjertestrimlerne og champignon tilsættes og svitses med. Tilsæt salt og peber. Det hele kommes i gryden sammen med 1 dåse tomater og 2 dl vand. Kryder med basilikum og oreganon og lad det småkoge ca 1 time.

Tilsæt 1 dl piskefløde og evt lidt kulør og server med ris eller pasta.

Det smager fantastisk, og det er synd flere ikke gemmer hjertet, når rådyret nedlægges. Cocktailpølser kan tilsættes, hvis man ikke har så mange hjerter.

 

Faktisk kan leveren også tilberedes på samme måde.

 

 

 

Indsendt af: Lene Skovgaard