Råvildtpate

Ingredienser:
500 g hakket dyrekød
5-8 knuste enebær
ca 1 tsk Santa Maria vildtkrydderi 
salt, peber
max 1 dL havregryn 
2 æg 
1 groftrevet løg 
ca 1 dl rødvin
100 g champignon i kvarte
1 æble i tern
1-2 pk bacon

Tilberedning:
Det hakkede dyrekød tilsættes enebær, vildtkrydderi, salt og peber, havregryn, revet løg og havregryn. Dernæst røres rødvin i til en rimelig fast fars.
Kom halvdelen af farsen i en postejform, der er foret med bacon (evt en franskbrødsform) og læg æbler og champignon på. Læg resten af farsen over og øverst baconskiver.

Bages ved 180-200 grader i 1 time

 

Serveres mere eller mindre afkølet. Kan sagtens serveres helt kold dagen efter.
 

Evt med rødbedesalat (se under tilbehør)

 

 

 

Indsendt af: Lene Skovgaard