top of page
Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere
Råvildtpate
Ingredienser:
500 g hakket dyrekød
5-8 knuste enebær
ca 1 tsk Santa Maria vildtkrydderi
salt, peber
max 1 dL havregryn
2 æg
1 groftrevet løg
ca 1 dl rødvin
100 g champignon i kvarte
1 æble i tern
1-2 pk bacon
Tilberedning:
Det hakkede dyrekød tilsættes enebær, vildtkrydderi, salt og peber, havregryn, revet løg og havregryn. Dernæst røres rødvin i til en rimelig fast fars.
Kom halvdelen af farsen i en postejform, der er foret med bacon (evt en franskbrødsform) og læg æbler og champignon på. Læg resten af farsen over og øverst baconskiver.
Bages ved 180-200 grader i 1 time
Serveres mere eller mindre afkølet. Kan sagtens serveres helt kold dagen efter.
Evt med rødbedesalat (se under tilbehør)
Indsendt af: Lene Skovgaard
bottom of page