Bryst fra rågeunger i gryde

Ingredienser til 2 personer:
• 10 hele rågeungebryster
• Bacontern
• Champignon
• Salt
• Peber
• Fond
• Fløde

 

Tilberedning:
Flå brystet og skær brystkøddet af. Brun bacontern i en gryde og tilsæt brystkøddet, når baconternene er næsten færdige. Når brystkøddet er brunet tilsættes champignon i kvarter, og tilsæt til sidst lidt1 dl fond (hjemmelavet fra f.eks fasan eller kyllingefond) og 1 dl piskefløde.
Lad det hele småsimre i 1 time, så er det meget mørt. Det kan også spises allerede efter 40 minutter, men så er det lidt mere hårdt i køddet.

 

Tilbehør: serveres med f.eks frisk frisk pasta og flute

 

 

Indsendt af: Lene Skovgaard

Teamtoes.dk - gengivelse kun tilladt mod skriftlig tilladelse                                                   

 

Kontakt info: Teamtoes@outlook.dk                                                                                                                                                    Mobilpay: 42416400  Bank 0892 0002046574

  • google-plus-square
  • Twitter Square
  • facebook-square