top of page
Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere
Rødbedesalat
Ingredienser:
500 g lange rødbeder
1 hakket rødløg
1 æble i tern
1 håndfuld rucola
125 g feta
25 valnøddekerner
Dressing:
3 spsk æbleeddike
1/2 dL god olivenolie
Salt og peber
Tilberedning:
Kog rødbederne 30-40 minutter alt efter størrelse. Hæld koldt vand på og lad dem køle lidt.
Derefter gnides skrællen af (tag evt gummie handsker på) og lad dem køle helt af. Stil dem evt i lukket boks i køleskabet til næste dag.
Skær rødbederne i kvarte og derefter i ca 1 cm skiver. Bland med hakket rødløg og æble i tern.
Bland dressingen og hæld den over. Stil den koldt 1 time.
Tilsæt rucula og feta og pynt med valnødder
Serveres gerne til røget råvildt eller råvildtpate sammen med godt brød.
Indsendt af: Lene Skovgaard
bottom of page