Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere
Tarteletter med fasan og svampe
Tilberednings tid 45 minutter
Ingredienser:
1 fasan
salt, peber, enebær
bouillon
fedtstof til bruning
vilde svampe
1 snack peber
1/4 dl piskefølde
8-10 tarteletter
Tilberedning:
1 fasan brunes let. Med salt-peber og lidt enebær.
Derpå hældes bouillon på til det dækker.
Simre en times tid, brystkødet tages fra og lårene simre videre endnu en time,
Ingen låg den sidste time, da fond’en skal koges ind.
Lår op og videre indkogning til der kun er sovse mængde tilbage.
¼ piskefløde tilsættes, og koges lidt mere ind.
Vilde svampe brunes på pande, og når de næsten er klar tilsættes
1 snackpeber skåret i tern.
Sovsen jævnes til passende konsistens, og den ituskårne fasan og svampe blandingen tilsættes.
Så er det bare op i de lune tarteletter og Velbekomme. (8-10stk.)
Indsendt af: Jette Jakobsen