Team Tøs - Et netværk for kvindelige jægere
Tuc-Tuc kage
Ideel efter en bedre jagtmiddag. Let, lækker og nem at lave – kan sagtens laves dagen før og stilles i køleskabet. Vent med at pynte til den skal serveres.
Ingredienser:
3 æggehvider
175 g sukker
100 g finthakkede hasselnødder
10-12 knuste tuc-tuc saltkiks
1 tsk. bagepulver
Pynt:
Flødeskum
evt. mørk revet chokolade
evt. kiwi eller jordbær i skiver
Tilberedning:
Æggehviderne piskes stive. Kom saltkiksene i en pose og knus dem med bagerullen. Blandes derefter godt sammen med sukker, finthakkede nødder og bagepulver og vendes forsigtig i hviderne.
Bages i en smurt springform drysset med mel ½ time ved 160 grader.
Kagen pyntes med flødeskum med evt. frisk frugt i skiver (jordbær eller
kiwi) og evt. revet mørk chokolade.
NB: Hvis man bager 1½ portion – det kan sagtens være i springformen – skal kagen have 40 minutter ved 160 grader.
Indsendt af: Solveig Mørtz