top of page

Tuc-Tuc kage 
Ideel efter en bedre jagtmiddag. Let, lækker og nem at lave – kan sagtens laves dagen før og stilles i køleskabet. Vent med at pynte til den skal serveres. 

Ingredienser:
3 æggehvider
175 g sukker
100 g finthakkede hasselnødder
10-12 knuste tuc-tuc saltkiks
1 tsk. bagepulver

Pynt:
Flødeskum
evt. mørk revet chokolade
evt. kiwi eller jordbær i skiver

Tilberedning:
Æggehviderne piskes stive. Kom saltkiksene i en pose og knus dem med bagerullen. Blandes derefter godt sammen med sukker, finthakkede nødder og bagepulver og vendes forsigtig i hviderne. 
Bages i en smurt springform drysset med mel ½ time ved 160 grader.

Kagen pyntes med flødeskum med evt. frisk frugt i skiver (jordbær eller
kiwi) og evt. revet mørk chokolade.

NB: Hvis man bager 1½ portion – det kan sagtens være i springformen – skal kagen have 40 minutter ved 160 grader.

Indsendt af: Solveig Mørtz

bottom of page